Proefvaart

Zelfs bij de tewaterlating geeft de invallende duisternis je een kijkje op wat de Kagerplassen de bezoekers aan schoonheid te bieden hebben. Dat belooft veel voor de komende zomermaanden met onvergetelijke zonsondergangen. Pas als een schip in het water ligt, komt het volledig tot zijn recht. Bij een tochtje over het water, ervaar je pas of het aan je verwachtingen voldoet.

De KaagErvaaring is bovendien niet zomaar een schip, het biedt plaats aan zeer speciale gasten, die vanuit hun rolstoel kunnen genieten van de prachtige uitkijkjes over het water.

Al bij haar eerste proefvaart bleek dat de hooggespannen verwachtingen meer dan waard gemaakt worden. Steeds waren er nieuwe gegadigden om even een rondje te maken en ook te hopen dat ze zelf even als kapitein dienst mochten doen. Het enthousiasme werkte aanstekelijk en vanaf de wal kon je de jaloerse blikken zien van allen die nog even niet mee mochten. Zodra het mooie weer zich aandient en er sprake zal zijn van een geregelde vaart, kunnen degenen die nu nog buiten de boot vallen, hun hart ophalen.

Voor een neutrale toeschouwer maken de stralende gezichten bij deze proefvaart één ding duidelijk: de KaagErvaaring zal zijn naam zeker eer aan doen.

Comments are closed.