Middag fluistervaren op De Kaag 4 oktober 2014

De boot is gebouwd door studenten van het ROC-Leiden in samenwerking met de werf op de Kaag (en andere sponsoren) en ligt sinds dit jaar in de vaart.

Het was een droom van Kees, de bedenker van dit plan. Het is een supermooie boot, met lekkere banken in vrolijke kleuren en zelfs op de vloer is er aan deze kleuren gedacht.( In overleg met klanten van Ons Tweede Thuis.) Er zijn 3 plekken om met een rolstoel aan en van boord te kunnen gaan. De boot vaart dankzij o.a. de medewerking van vele vrijwilligers, waaronder ‘’onze’’ schipper Harry en gastvrouw Jeanette. Ook broer Jan van Kees en Dick vaart mee als schipper. Boeken kan via een hele overzichtelijke website met een snelle respons van de secretaris, Marion, van de Stichting Fluisterboot Kaagervaring .

Op zaterdag 4 oktober mochten wij mee met de fluisterboot. Het weer was buiten verwachting goed. We werden uitgezwaaid door Marion en partner. De stemming zat er meteen goed in. Anne voelde zich als de koningin .

2014-10-06 Fluisterervaring op De Kaag04a2014-10-06 Fluisterervaring op De Kaag13

Het nieuwe aspirant- bemanningslid mocht meteen mee aan de slag met de “trossen los”. Daar gingen we, fluisterzacht. Langs een oer-Hollands landschap in de nazomer. Met nog vele andere watersporters, die net als wij nog profiteerden van deze bijna zomerse dag. Prachtige landschappen voeren we in alle stilte voorbij. Trouwens, nooit geweten dat hier zoveel molens stonden!

2014-10-06 Fluisterervaring op De Kaag062014-10-06 Fluisterervaring op De Kaag11

Een speciaal ingehuurde stuntman? Een andere fluisterboot van eigen maaksel!

2014-10-06 Fluisterervaring op De Kaag14

Met dank aan onze bemanning!

Anne en wij allen hebben genoten

Comments are closed.