18 augustus 2018 Eerste prijs KaagErvaaring bij gondelvaart

Eerste prijs KaagErvaaring bij gondelvaart.
Zaterdagavond 18 augustus 2018 is een historische avond in de nog korte geschiedenis van onze fluisterboot. Op haar allermooist versierd werd onze trots uitgeroepen tot de mooist opgetuigde boot in de open klasse bij de traditionele gondelvaart rond Kaageiland.


Met name de schippers Jan Verhaar en Harry van Rossum waren al de hele dag in touw geweest om de KaagErvaaring in het donker tot een feeëriek schouwspel te laten opbloeien. En met succes want bij het verdelen van de ereprijzen bleek de KaagErvaaring de beker voor de eerste prijs te hebben bemachtigd.

Op de foto’s is duidelijk te zien hoe prachtig het schip er bij maanlicht uitzag.

Op de boot voeren mensen mee van het Raamwerk die de Oude Post bewonen in Sassenheim. Hun reactie zegt genoeg ‘Zo’n avond hadden ze nog nooit gehad’. Het was voor hen een latertje, want normaal gaan ze veel vroeger naar bed, maar voor deze gelegenheid mochten ze de hele avond meemaken, ook met het prachtige vuurwerk waarmee dit evenement werd afgesloten.
Ook Annemiek (een van onze vrijwilligsters) was getuige van het voorbijvaren van de fluisterboot en haar reactie was overduidelijk ‘De KaagErvaaring was een sprookje om te zien’.
De foto’s geven een indruk van dit Kaagse evenement.

Comments are closed.