STICHTING KAAGERVAARING OFFICIEEL BEKRACHTIGD

Vrijdag 21 november 2014 gaat de boeken in als een historisch memorabel moment. Op deze dag werd de STICHTING KAAGERVAARING een feit. Bij notaris Jhr. Mr. O.W.D.C. von Hertzberg in Oude Wetering werd door het zetten van een handtekening op de stichtingsakte de KaagErvaaring officieel erkend en als stichting vastgelegd.

Op de foto is te zien hoe de bestuursleden onder toeziend oog van de notaris hun handtekening zetten. Daarmee is de status van ‘stichting in oprichting’ veranderd in ‘stichting’. Hoeveel goodwill onze stichting in de korte tijd van haar bestaan al heeft gekweekt, blijkt wel uit het feit dat de notaris de kosten van passering van deze akte niet in rekening wilde brengen, als blijk van waardering voor het oprichten van onze stichting. Uiteraard zijn we hem hier zeer dankbaar voor.

Op de foto het eerste bestuur van Stichting KaagErvaaring, bestaande uit (v.l.n.r) Kees van Lent, Notaris Von Hertzberg, Arjan Mussert, Eric van der Wansem, Karin Keizer, Marion Vestering en Sjoerd van Ooijen.

Comments are closed.