Goede start nieuwe vaarseizoen

De temperatuur stijgt, het weer wordt beter en het enthousiasme om te gaan varen groeit, zoals te zien is aan het toenemende aantal boekingen. Onze technische mensen hebben een geweldige prestatie geleverd om de boot afgelopen winter in topconditie te brengen. Als de KaagErvaring over menselijke eigenschappen zou beschikken zou hij liggen te popelen om weer de opgeknapte haven te mogen verlaten voor zijn omzwervingen over het water. Iedereen is er klaar voor en al deze week zijn er twee vaartochten gepland.

Bij het reserveren ondervinden we als stichting hartverwarmende reacties en merken we dat de kring van geïnteresseerden alsmaar groeit en ons steeds meer weet te vinden.

Enkele voorbeelden van de steun die we uit de hoek van de sponsoring tegemoet kunnen zien, illustreren de sympathie van het bedrijfsleven voor de initiatieven van onze stichting.

 

Zonder enige aanmoediging hebben wij bijvoorbeeld een geweldige sponsoring van 500,- euro ontvangen van Akerboom Yacht Equipment. Met dit bedrag kunnen we o.a. een aantal wensen van de vrijwilligers verwezenlijken.Logo Akerboom

Ook de aangekondigde parasol voor het voordek, wordt door de leverancier Beau-Fort volledig gesponsord. Dit toont toch maar weer aan hoe mensen de doelstelling van de Stichting KaagErvaaring een warm hart toedragen.Logo Beau-fort

En als klap op de vuurpijl kan worden vermeld dat de elektrische buitenboordmotor volledig wordt gesponsord. Eric gaat proberen of de fabrikant sponsor wil zijn, maar zijn bedrijf Van de Wansem Service Center staat garant als sponsor als dit niet lukt.

Van de Wansem Service Center

Zo kunnen we als enthousiaste, goed voorbereide vrijwilligers met een gerust hart en een goed toegerust schip het nieuwe zomerseizoen aanvangen om onze gasten optimaal te ontvangen onder de leus:

Met beperking,

Onbeperkt genieten op de Kaag

Comments are closed.