Feestelijke Opening Huis KaagErvaaring

Op 30 april 2017 vond de opening plaats van het Huis KaagErvaaring door burgemeester Marina van der Velde van de gemeente Kaag en Braassem.

Onder luid klaroengeschal vanaf het balkon van het Huis voer onze trotse fluisterboot met de 'burgermoeder' op de voorplecht het haventje binnen. Kees van Lent, één van de initiatiefnemers van de bouw van het Huis KaagErvaaring heette haar als eerste welkom.

Na enkele speeches van o.a. de burgemeester, Kees van Lent en Eric van der Wansen, voorzitter van de gelijknamige stichting KaagErvaaring die de fluisterboot voor mensen met een beperking beheert, werd vervolgens de burgemeester uitgenodigd de openingshandeling met een heggenschaar te verrichten.

Tenslotte kon het massaal toegestroomde publiek het interieur van het Huis met eigen ogen zien, met als hoogtepunt het oogverblindende uitzicht vanaf de eerste verdieping over de Kaagerplassen.

Later die middag verplaatste de drukte zich naar een andere memorabele gebeurtenis, de viering van het 10-jarig bestaan van De Stal.

Voor meer foto's van deze dag verwijs ik graag naar het fotoboek waarop een impressie van deze Opening is opgenomen.

 

Comments are closed.