Afscheid van 2017

SFEERVOLLE AFSLUITING VAARSEIZOEN 2017

 

De boot naar de opslag, dus er kan worden teruggeblikt op het afgelopen vaarseizoen van de Kaagervaaring. Direct springt in het oog dat we ook dit jaar weer zeer succesvol zijn geweest met betrekking tot het aantal vaartochten dat wij als stichting mochten verzorgen.

In vergelijking met het vorige jaar zijn er weer meer vaarexcursies georganiseerd en heeft onze KaagErvaaring nog vaker mogen uitvaren om onze klanten een heerlijk dagje op de Kaag te bezorgen. Ook de reacties waren weer hartverscheurend lief en ontroerend: daar krijg je als vrijwilliger enorm veel energie van!

Op 27 oktober jl. hebben we met de vrijwilligers onder het genot van een lekker drankje genoten van een prima verzorgd stamppotbuffet in De Stal. Ook daar kon je merken dat er met een zekere trots werd teruggekeken op gebeurtenissen van het afgelopen vaarseizoen. Tevens werd er al weer vooruitgeblikt op bijvoorbeeld het schoonmaken van de boot en welke eventuele reparaties in de winterberging zouden moeten plaatsvinden. Eric, onze voorzitter   liet in zijn praatje de belangrijkste gebeurtenissen nog eens de revue passeren. De foto’s geven een indruk van deze feestelijke samenkomst.

Inmiddels zijn enkele enthousiaste vrijwilligers al weer aan de slag geweest om de boot schoon te maken voor zijn dik verdiende ‘winterslaap’.

Enkele beelden getuigen van deze hoogstnoodzakelijk activiteit.

In deze rustige periode hebben wij allen tijd om ons weer volledig op te laden voor 2018.

Tot slot rest ons als bestuur eenieder te bedanken die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan een zeer succesvol verlopen jaar 2017 en allen sfeervolle kerstdagen toe te wensen en te hopen op een nieuw jaar vol inspirerend elan voor alle bij de KaagErvaaring betrokkenen.

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

 

Comments are closed.